ВИРОБНИЦТВО КОНСЕРВІВ: ЯКІ ПОТРІБНІ ПРАЦІВНИКИ?

Випуск № 9 (вересень, 2016)

 

КЛИМЕНКО Олександр,

старший науковий співробітник відділу наукового забезпечення питань економіки праці та розвитку професійно-класифікаційної сфери ДУ НДІ соціально-трудових відносин Мінсоцполітики України

 

Вересень для сільського господарства та харчової промисловості — гаряча пора. Саме час збирати й перероблювати врожай багатьох культур, зокрема, виготовляти консерви з різних овочів і фруктів. А які працівники для цього потрібні? Зрозуміло, що цей сегмент виробництва має свої особливості, а отже, й особливі вимоги для своїх працівників

 

 

...далі читайте на сторінці 54, випуск № 9 (вересень, 2016)